THE ORGANIZERS

Are you looking for a specific metal or façade system for your upcoming project? Following suppliers will happily help you with any questions at PLOOTU19.

Metallijulkisivujen osaaja, arkkitehtien apuna

– Ladattavat Revit-tietomallit suunnittelun avuksi
– Suunnittelu
– Projektinhallinta
– Valmistus
– Asennus

Tapio Kärkkäinen
+358 207 421 720
tapio.karkkainen@alupro.com
www.alupro.com

Hilti on Martin Hiltin vuonna 1941 perustama yksityinen yritys, jonka Hiltin perhe omistaa edelleen tänä päivänä. Suunnittelemme ja valmistamme rakennusalalle suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja. Toimimme maailmanlaajuisesti yli 120 maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Myyntitiimimme ovat suoraan yhteydessä asiakkaaseen ja yli kaksi kolmasosaa Hilti-tiimien jäsenistä työskentelee päivittäin asiakkaidemme kanssa. Hiltin omat tutkimus- ja suunnitteluyksiköt tekevät yhteistyötä maailman parhaimpien teknisten yliopistojen ja yhteistyökumppanien kanssa.

Santtu Laakkonen
+358 207 999 386
santtu.laakkonen@hilti.com
www.hilti.fi

Novelis kehittää maailmaa kestävästi yhdessä asiakkaidensa kanssa. Olemme maailman johtava innovatiivisten alumiinituotteiden ja palveluiden toimittaja, sekä maailman suurin alumiinin kierrättäjä.  Teemme yhteistyötä rakennus-erikoismateriaali-, juomatölkki- ja autoteollisuuden asiakkaiden kanssa tarjoten ratkaisuja, jotka maksimoivat kestävällä tavalla kevyen alumiinin hyödyt kaikkialla mm. Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Atlantassa, Georgiassa, Yhdysvalloissa. Yritys toimii 10 maassa ja sillä on noin 11 000 työntekijää. Yrityksen liikevaihto oli 12,3 miljardia dollaria viime tilikaudella. Valmistamme laajan valikoiman maalattuja ja anodisoituja sekä anodisointilaatuisia levyja arkkitehtoniseen käyttöön.

Aki Roosaar
+358 400 870807
aki.roosaar@novelis.adityabirla.com
www.novelis.com

PURSO on ainoa suomalainen alumiiniprofiilien ja -komponenttien valmistaja, joka kehittää myös omia rakennusjärjestelmiä ja valaistusratkaisuja. Purson tunnetuimpia järjestelmiä ovat lasijulkisivut, palo-ovet, ikkunat ja ovet. Uusimpina järjestelminä ovat alumiinijulkisivujärjestelmä NAPSU sekä ECO-tuoteperheen ikkunat, ovet ja liukuovet. Purson vahvuus ovat räätälöidyt ratkaisut. Yritykseltä löytyy kokemusta, rohkeutta ja taitoa löytää oikea ratkaisu kuhunkin projektiin.

Anni Salo
+358 50 556 6992
anni.salo@purso.fi
www.pursobuilding.fi

Rohkea, eteenpäin katsova lähestymistapamme vaatii visiota, luovuutta ja ennen kaikkea kovaa osaamista. Pitkälle kehitetyillä ja kestävän kehityksen mukaisilla rakentamisen ratkaisuillamme voimme yhdessä toteuttaa tavoitteesi.

Tekemisemme perustuu toimiviksi todettuihin toimintatapoihin sekä joustavaan ja ketterään kumppaniverkostoon. Työskentelemme arkkitehtien, suunnittelijoiden ja rakentajien kanssa, jotka haluavat toteuttaa unelmiaan. 

Ruukki on SSAB:n tytäryhtiö.

Anssi Lehmonen
+358 40 535 1137
anssi.lehmonen@ruukki.com
www.ruukki.com

Johtava kuparinvalmistaja
Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Konsernilla on noin 6 700 työntekijää 16 tuotantotoimipaikalla 11 eri maassa.

Aurubis Finland Oy:llä on pitkä historia kuparialan osaamisesta. Sen valmistamat Nordic Copper tuotteet tarjoavat vaihtoehdot kirkkaasta kuparista hapetettuihin ja patinoituihin pintoihin. Valikoiman täydentävät kupariseokset messinki, pronssi ja alumiinipronssi.

Juha-Pekka Susi
+358 44 231 7156
j.susi@aurubis.com
www.NordicCopper.com

Julkisivuyhdistys (JSY) on teknisesti laadukkaan ja esteettisesti korkeatasoisen julkisivurakentamisen edistäjä. Riippumaton yhdistys kokoaa yhteen alan asiantuntijoita, arkkitehtejä, teollisuus-, urakointi- ja suunnitteluyrityksiä sekä rakennuttajia ja kiinteistönomistajia. Toiminnassa keskeistä on julkisivualan uusimman tiedon tuottaminen ja levittäminen, hyvän julkisivurakentamisen palkitseminen sekä verkottumismahdollisuuksien tarjoaminen jäsenilleen niin ammatillisesti kuin vapaa-ajallakin.

Riina Takala-Karppanen
+358 40 502 1769
sihteeri@julkisivuyhdistys.fi
www.julkisivuyhdistys.fi

Outokummun valmistama ruostumaton teräs on luja, korroosionkestävä, esteettinen ja palonkestävä materiaali. Näiden arvostettujen ominaisuuksien lisäksi se on täydellinen vastaus kiertotalouden vaatimuksiin. Lähes 100-prosenttisen kierrätettävyytensä lisäksi siinä on yli 85% uusiokäytettyä materiaalia. Pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka tuovat hyötyjä yli rakennusten elinkaaren. Tämä on yksi esimerkki tavoistamme työskennellä kohti maailmaa, joka kestää ikuisesti.

Pauli Hakamäki
+358 40 183 3500
pauli.hakamaki@outokumpu.com
www.outokumpu.com

RHEINZINK on maailman johtava titaanisinkistä valmistettujen tuotteiden valmistaja. Yritykset Grillo, Stolberger Zink sekä Vereinigte Deutsche Metallwerke perustivat vuonna 1966 yhdessä RHEINZINKin. Yrityksellä on tytäryhtiöitä ja myyntiliikkeitä ympäri maailmaa. RHEINZINK-yhtymä on tuottanut jo yli 45 vuotta huippulaadukasta titaanisinkkiä toimipaikallaan Dattelnissa. Titaanisinkki soveltuu kattojen, vinokaton pystyikkunoiden ja julkisivujen verhouksiin sekä katon vedenpoistojärjestelmiin. Kestävyytensä ja korkean kierrätysasteensa ansiosta RHEINZINKin titaanisinkki on suosittu materiaalivaihtoehto perinteisille rännien ja putkien kautta tapahtuville katon vedenpoistojärjestelmille. RHEINZINKin titaanisinkkituotteet tarjoavat ainutlaatuisen monipuolisuuden, jota monet kansainvälisesti kuuluisat arkkitehdit, kuten Daniel Libeskind, Frank O. Gehry ja Zaha Hadid, hyödyntävät kohteissaan.

Kari Koskinen
+46 (0)707 968485
kari.koskinen@rheinzink.se
www.rheinzink.fi

SFS on maailman johtava mekaanisten kiinnitysjärjestelmien, kokoonpanojen ja tarkkuusmuotoiltujen osien toimittaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme ja toimitamme räätälöityjä ratkaisuja monille toimialoille sekä markkinoille arvolupaustemme mukaisesti. Olipa kyse katoista, seinistä, ovista tai ikkunoista – SFS on näiden alojen erikoisosaaja. Maailman ensimmäisen ruostumattoman poraruuvin kehittäminen yli 30 vuotta sitten loi perustan nykyaikaisille kiinnitysjärjestelmille. Tämän uraauurtavan saavutuksen jälkeen kiinnitysjärjestelmien kehittäminen ja valmistus on kuulunut ydinosaamiseemme.

Kari Rintamäki
+358 9 3154 9810
kari.rintamaki@sfs.biz
www.sfsintec.biz/fi

SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita. Yritys on maailmanmarkkinoiden johtava tuottaja AHSS-teräksissä (Advanced High-Strength Steels) ja Q&T-teräksissä (Quenched & Tempered Steels), nauha-, levy- ja putkituotteissa sekä rakentamisen ratkaisuissa.SSAB:n teräksillä ja palveluilla saadaan aikaan kevyempiä ja pitkäikäisempiä lopputuotteita.

Lasse Hämäläinen
+358 40 549 0151
lasse.hamalainen@ssab.com
www.ssab.fi/GreenCoat